VOZIO U ALKOHOLISANOM STANJU I DUPLO BRŽE OD DOZVOLJENOG: Ognjen Kuzmić OSUĐEN zbog saobraćajke!

Autor: mondo.ba

Sport

04.12.2020

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić osuđen je u Osnovnom sudu Banjaluka na novčanu kaznu od 9.000 konvertibilnih maraka, odnosno 4.620 evra, za saobraćajnu nesreću koju je skrivio u leto prošle godine u mestu Ramići kod Banjaluke.

RepublikaFoto: Starsport
Ognjen Kuzmić

U nesreći su osim njega povređene još tri osobe.

Kuzmić je sklopio sporazum o priznanju krivice sa Okružnim javnim tužilaštvom Banjaluka, na osnovu kojeg mu je za krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja izrečena spomenuta novčana kazna, kao i mera zabrane upravljanja vozilom B kategorije u trajanju od godinu dana.

Prema optužnici, Kuzmić se teretio da je 14. jula 2019. godine u alkoholisanom stanju, i to sa čak 2,27 promila alkohola u krvi, vozio duplo brže od dozvoljene brzine na kritičnom delu puta gde je izazvao nesreću. Naime, Kuzmić se svojim Poršeom kretao brzinom od 125 kilometara na sat dok je ograničenje bilo 60 km/h.

 

U krivini je udario u BMW koji je u tom trenutku išao iz suprotnog pravca, a u kojem su bili prijedorski bokser Dražan Janjanin i njegov prijatelj Marko Mijatović.

U nesreći su obojica teško povređeni, kao i Kuzmić i njegov suvozač Bogdan Ilić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading