TRENIRAO SA DONČIĆEM, PA POJAČAO PARTIZAN: Upoznajte NOVOG PLEJA crno-belih!

Autor:

Sport

29.11.2020

13:24 >> 13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski crno-beli sve su jači iz dana u dan.

RepublikaFoto: Starsport
KK Partizan

Plejmejker Partizana, Aleksej Nikolić, vratio se među crno-bele i stavio na raspolaganje treneru Filipovskom.

– Vratio sam se u ovaj prelep klub, za mene je to nešto posebno. Lepo je videti stara lica, ali i nove momke, trenera, sa kojima se upoznajem poslednjih dana. Atmosfera je dobra, pre svega radna, osećam se dobro. Imao sam dobru sezonu u Italiji, dobio sam ono što sam tražio, minute koji su mi bili potrebni i mislim da sam ih iskoristio. Dobio sam samopouzdanje, mislim da ima još prostora za napredak i samo razmišljam u tom pravcu - rekao je Nikolić za klupsku televiziju.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksej Nikolić

Povredu je potpuno ostavio iza sebe.

– Operacija kuka je bila neophodna, nekako smo držali problem pod kontrolom prošle sezone, ali kako je vreme odmicalo bilo je sve gore i gore. Rehabilitacija je prošla bez ikakvih problema, ima tu još nekoliko stvari koje treba da se odrade da bih bio sto odsto spreman, ali u principu sam ok. Razgovarao sam sa kondicionim trenerom, sa Sašom Filipovskim, napravili smo plan treninga i plan je da se što pre uvedem na parket i uigram sa ostatkom ekipe - dodao je on.

 

 

 

Tokom boravka u Sloveniji trenirao je i sa Lukom Dončićem.

– Luka je bio u Sloveniji, tražio je nekog da mu se priključi i bilo je zabavno. On je u Top 5 igrača u NBA ligi, svakako mi je značilo da vidim kako on radi neke stvari i kako razmišlja. Bilo je tu mnogo takmičarskih treninga, njegov takmičarski duh je uvek na maksimumu - zaključio je Aleksej Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading