BUDUĆNOST BAKSA POD ZNAKOM PITANJA: Obelodanjeni NOVI DETALJI u vezi sa Bogdanovićevim trejdom!

Autor:

Sport

25.11.2020

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NBA stručnjak Džejk Fišer otkrio je nove detalje oko propalog trejda srpskog snajpera u Bakse.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

Kako tvrdi Fišer, Janis Adetokumbo lično je odabrao Bogdanovića kao idealno pojačanje pred početak transfer perijoda, pa je posle prelaska "Bogija" u Atlantu njegova budućnost pod znakom pitanja.

Brat "Grčkog frika" Tanasis mesecima je bio u kontaktu sa reprezentativcem Srbije, pokušavajući da ga privoli u Milvoki.

Kako objašnjava američki novinar, Janis je Bogdanovića odabrao zbog njegovog "samopouzdanja i posvećenosti", smatrajući da je Srbin "spreman da ratuje u plejofu". 

Upravo su zato čelnici kluba pokušali sve u svojoj moći da ga dovedu, ali na kraju u tome nisu uspeli, zbog čeka Janis nimalo nije zadovoljan.

 

 

Nije da nisu dali sve od sebe, posle trejda za Holideja čak su se i dogovorili sa Kingsima, ali se tu stvari komplikuju.

Kako Bogdanovi predstavnici tvrde, dogovora oko ugovora nikada nije bilo, pa je čak i sam pozvao braću Adetokumbo da im to objasni.

Pokušavali su, pokušavali, ali je Bogdanović na kraju potpisao ugovor sa Atlantom na četiri godine i 72 miliona dolara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Reprezentativac Srbije na kraju će završiti u Atlanti

Ukoliko niste upućeni, Janis ima mogućnost da posle ove sezone napusti Bakse, ili da potpiše takozvani "supermaks" produžetak ugovora.

Kako prenosi Fišer, stanje po tom pitanju daleko je od dobrog posle debakla sa Bogdanovićem.

 

 

 

- Janisovo poverenje u Milvoki značajno je opalo posle fijaska sa Bogdanovićem. To ne znači da se na kraju neće dogovoriti, ali svakako nije dobar znak - istakao je NBA ekspert.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading