KAPITEN MULTITASKUJE: Reprezentativac Srbije ŽONGLIRA ZVEZDU I "ORLOVE"!

Autor:

Sport

24.11.2020

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten naše nacionalne selekcije Marko Simonović ostaće na raspolaganju Saši Obradoviću za meč Evrolige sa Efesom, pa će se posle toga priključiti reprezentaciji u Espu.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Srbije

Za razliku od reprezentativnih kolega u crveno-belom dresu, kapiten Srbije zaigraće protiv turskog predstavnika u elitnom evropskom takmičenju, pa će se tek posle toga pridružiti kampu "Orlova".

Boriša Simanić i Aleksa Radanov već su otputovali u Finsku kako bi se priključili treningu pred nastavak evropskih kvalifikacija.

RepublikaFoto: Starsport
Boriša Simanić i Aleksa Radanov već su se priključili reprezentaciji

Kako je potvrđeno "Mozzart sportu", kapiten nacionalnog tima staviće se prvo na raspolaganje Saši Obradoviću za meč Evrolige sa Efesom posle dogovora Crvene zvezde i KSS, pa će tek u petak otputovati za Finsku, gde ga već samo dan kasnije čeka utakmica protiv Švajcarske. Za ponedeljak zakazan je meč sa Finskom, koja je ujedno i domaćin FIBA "balona" za novembar.

U Finsku su u ponedeljak popodne stigli Aleksa Avramović (Estudijantes), Danilo Anđušić (Burg), Dejan Kravić (Burgos), Stefan Pot (Igokea), Dalibor Ilić (Igokea), Marko Jeremić (Mornar), Stefan Peno (Rasta Fehta), Jovan Novak (Mega) i Dragan Apić (Budućnost), a u utorak su put Espa krenuli Aleksa Radanov (Crvena zvezda), Rade Zagorac (Partizan), Nemanja Dangubić (Partizan) i Boriša Simanić (Crvena zvezda). Selektor Igor Kokoškov takođe je već u Finskoj.

RepublikaFoto: Starsport
Selektor Kokoškov već se nalazi u Finskoj sa ostatkom ekipe

Srbija posle dve utakmice kvalifikacija ima skor 1-1 posle ubedljivog trijumfa nad Finskom baš u Espu novembra prošle godine, da bi se onda dogodio i neslavan poraz od Gruzije u Beogradu.

 

Podsećamo, iz naše kvalifikacione grupe, s obzirom da je u njoj i domaćin završnog turnira Gruzija, na Evrobasket idu samo dva najbolje plasirana tima. U grupama gde nije jedan od domaćina dalje prolaze po tri ekipe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading