ODLIČNE VESTI za četu Saše Filipovskog: Velika uzdanica crno-belih NA PUTU KA OPORAVKU!

Autor:

Sport

20.11.2020

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Partizan izgleda je napravio odličan posao dovođenjem Saše Filipovskog.

RepublikaFoto: Starsport
Sašo Filipovski sa svojim igračima

Atmosfera u klubu znatno je bolja, rezultati na terenu odražavaju to, ređaju se pobede, a sada i od medicinskog tima stižu dobre vesti.

Ognjen Jaramaz kuburio je sa povredom šake još od početka sezone, ali se iz dana u dan oseća sve bolje.

- Pre tri-četiri dana sam skinuo longetu. Osećam se dobro, kost zarasta kako bi trebalo. Nadam se da ću kroz dve ili tri nedelje biti potpuno spreman da igram utakmice - ispričao je bek crno-belih za "Sportski žurnal".

- Još ne mogu u potpunosti da koristim desnu ruku, kao ranije. Radim na tome da vratim funkcionalnost. Za sada radim vežbice i terapije. Treniram sa kondicionim trenerom Vladom Radonjićem, sa strane, malo košarku sa pomoćnim trenerima, onoliko koliko mogu - dodao je on.

RepublikaFoto: Starsport
Ognjen Jaramaz oporavlja se od povrede šake

Kako igraju puleni Filipovskog trenutno, sa Jaramazovim oporavkom ne mora se žuriti, ali će se njegov povratak svakako čekati kao sunce posle kiše.

 

Partizan posle duple pobede u Evrokupu protiv Uniksa i Huventuda očekuje Večiti derbi protiv Crvene zvezde, a taj meč na programu je u ponedeljak u 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading