IMA NADE ZA GOLDEN STEJT: Voriorsi ostali bez Kleja Tompsona, PA DOVELI VELIKO POJAČANJE!

Autor:

Sport

20.11.2020

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Golden Stejta juče se nalazila u očajanju zbog još jedne teške povrede Ol-stara Kleja Tompsona, a danas već gaji nadu da bi sledeća sezona mogla da bude uspešna.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Keli Ubre novi je košarkaš Golden Stejta

Iako su ostali bez polovine "Spleš braće" na još jednu sezonu, Voriorsi nisu časili časa pa su doveli Kelija Ubrea iz Oklahome.

Tompson se oporavljao od povrede ukrštenih ligamenata koja ga je udaljila od košarke na čitavih godinu dana, kada je pokidao Ahilovu tetivu, pa će na veliku žalost svih košarkaških fanova sa terena odsustvovati barem još godinu dana.

Svesni da nemaju toliko vremena da ga čekaju, generalni menadžer Bob Majers i stručni štab bacili su pogled na trejd tržište, pa su se odlučili da dovedu trojku koja je sa velikim uspehom nastupala u Finiksu prošle sezone.

 

 

 

Keli Ubre draftovan je 2015. godine od strane Vašington Vizardsa, ali je tek u Sansima pronašao pravu ulogu prošle godine.

On je pored Devina Bukera, Rikija Rubija i Deandrea Ejtona procvetao, pa je beležio 18,7 poena, 6,4 skoka i 1,5 asistenciju po meču sve do Februara, kada ga je povreda udaljila sa terena do kraja sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Keli Ubre trejdovan je za zaštićeni pik prve runde

Voriorsi će za njega Tanderu proslediti veoma zaštićen pik prve runde, a to znači da bi Oklahoma ovaj pik dobila isključivo ako Golden Stejt završi među najboljih devet ekipa u ligi. U suprotnom ekipa iz Kalifornije dugovaće Oklahomi dva pika druge runde.

Ubreu ugovor ističe na kraju ove sezone, pa bi dobrim izdanjem mogao da zaradi novi mandat u San Francisku, a ukoliko se ne snađe, Voriorsi barem imaju mogućnost da se raziđu sa njim bez prevelikih komplikacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading