FILIPOVSKI BLISTA POSLE NOVE POBEDE: Trener Partizana otkrio šta je prioritet pre pojačanja!

Autor:

Sport

19.11.2020

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je vodio ubedljivo, zatim dao Huventudu dao priliku da povede i preokrene, a na kraju je pronašao načina da slavi 78:75. Sašo Filipovskiništa ne zamera svojim igračima, koji su pre samo 48 sati pobedili još jednog velikog protivnika, Uniks.

RepublikaFoto: Starsport
Sašo Filipovski

- Bila je jako teška utakmica, falilo nam je energije. Sve pohvale stručnom štabu koji je uspeo da vrati tim. Čestitam i igračima, jer radimo i dalje i nismo vežbali neke stvari koje Huventud igrao. Ali, srećan sam zbog pobede. Zaustavili smo Basasa, jurili smo ga, Dangubić je uradio dobar posao. Doson nas je iznenadio šuterski... Bilo je teško, ali sam srećan zbog pobede- rekao je Filipovski posle meča.

Novica Veličković se zagrevao, ali nije igrao zbog problema sa leđima. Erik Mika je i dalje odsutan.

- Ni Stefan Janković nije mogao da nam pomogne. Zato smo završili teško utakmicu, ali smo pronašli način da pobedimo- rekao je slovenački trener.

Sve je bilo dobro osim poslednje četvrtine, kada se ona izuzme, koliko ste zadovoljni?

RepublikaFoto: www.eurocupbasketball.com

- Zadovoljan sam, vrlo zadovoljan. Energija je bila problem, tako da su moji pomoćnici u štabu puno pomogli. Oni su igrali potpuno rasterećeno, pogađali su dobro, imali su dobar šuterski dan. Najvažnije je da smo se borili, da smo igrali timski, pokazali napredak i našli način da dođemo do pobede- odgovorio je trener.

 

 

 

A na pitanje koliko će još vremena trebati da se "ispeglaju" periodi slabe igre, Filipovski je iskreno odgovorio: "To zna samo bog".

Priča se da je Brajan Angola otišao, spremaju li se promene u igračkom sastavu?

- Sada trenutno – videćemo. Sada je tako kako je. Trenutno su problem povrede- kratko je odgovorio Sašo Filipovski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading