EUFORIJA MEĐU "GROBARIMA": Partizan saznao SJAJNU VEST posle VELIKE pobede nad Uniksom!

Autor:

Sport

18.11.2020

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči nastavka takmičenja u Evrokupu.

RepublikaFoto: Starsport
Kombinacija Mekintajera i Jankovića na meču sa Uniksom

Trener košarkaša Partizana Sašo Filipovski rekao je najvažanije da njegov tim bude regenerisan i koncentrisan u sutrašnjem duelu protiv Huventuda.

Crno-beli će u četvrtak od 20:30 časova u odloženoj utakmici 6. kola Evrokupa dočekati španski tim u hali sportova "Ranko Žeravica".

Huventud se u utorak, u iznenađujućem porazu od Bahčešehira, vratio na teren, ali španska ekipa još nije kompletirala redove, što je svakako olakšavajuća okolnost za "parni valjak".

Pozitivni na koronavirus i dalje su Hrvat Ante Tomić i Nenad Dimitrijević, a zbog povrede u Beograd neće putovati ni Pau Ribas.

- Najvažnije je da se maksimalno koncentrišemo na našu energiju i da je povratimo. Stručni štab radi na pripremi utakmice protiv Huventuda i prenećemo sve bitne informacije igračima. Znamo da ne možemo na treningu uraditi mnogo što se tiče narednog meča, ali važno je izvođenje našeg sistema odbrane i napada, a najvažniji će biti regeneracija i koncentracija - rekao je Filipovski za klupski sajt.
 

RepublikaFoto: Starsport
Strateg crno-belih Saoš Filipovski vezao je tri pobede od kako je seo na klupu

Na sinoćnjem meču protiv Uniksa u tim Partizana vratio se Vilijam Mozli, koji navodi da duel sa španskim timom neće biti lak.


- Znam sigurno da ćemo izaći na teren i igrati jako jer znamo da je Huventud snažan tim. Iako je ovo dupli program utakmica, fokusirani smo i idemo korak po korak. Momci su spremni da rade zajedno sa trenerom i zato ćemo vredno raditi i pripremiti se za meć - istakao je Mozli.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading