(FOTO) AMERIKANKA NAS ODVELA NA EP, PA PORUČILA: Obećavam vam da ću dati sve od sebe za Srbiju

Autor:

Sport

15.11.2020

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanka Ivon Anderson je praktično preko noći postala član reprezentacije Srbije i vrlo važan adut Marine Maljković, a sada je poslala moćnu poruku.

RepublikaFoto: Kss.rs
Ivon Anderson

Odmah se pokazala sa 13 poena u pobedi protiv Litvanije, dok je protiv Turske uspela da našu selekciju i čak spasi poraza u poslednjim sekundama prvog produžetka.

Sa 25 poena u Istanbulu, predvodila je Srbiju na najbolji način.

A ona je sada putem svog Instagram profila poslala moćnu i emotivnu poruku. Zbog ovih reči, postaće samo još draža u očima navijača Srbije i ljubitelja ovdašnje košarke.

 

- Bog me je blagoslovio više nego što sam ikada mogla da sanjam! Izuzetno sam zahvalna na ovoj prilici da predstavljam jednu veliku naciju - Srbiju! Srećna sam što se borim zajedno sa saigračicama i igram za trenera kome verujem i koga neizmerno poštujem. Obećavam vam da ću dati sve od sebe za Srbiju- glasila je njena sjajna poruka.

Srbija će na Evropskom prvenstvu 2021. godine braniti bronzanu medalju osvojenu na prethodnom šampionatu Starog kontinenta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yvonne Anderson (@yvonnea12)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading