Sašo Filipovski pred duel sa Venecijom: Iskusni su, probaće da nas USPAVAJU, ALI IM MI TO NEĆEMO DOZVOLITI!

Autor:

Sport

10.11.2020

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana u sredu vode bitku sa Venecijom za poravnanje skora u Evrokupu, a o tom meču govorili su trener Partizana Sašo Filipovski i Nemanja Dangubić.

RepublikaFoto: Starsport
Sašo Filipovski spreman je za ključan okršaj sa Venecijom

Partizan u sredu gostuje Veneciji u Mestreu u 7. kolu Evrokupa. 

Crno-beli odigrali su pet utakmica u Evrokupu i imaju skor 2-3. Meč sa Venecijom u sredu je veoma bitan zbog plasmana u Top16, a biće to i evropski debi novog trenera Saše Filipovskog.

- Venecija je vrlo iskusna ekipa, trener je više godina u klubu, kao i mnogi igrači. To je ekipa koja igra promenljivo i mnogo bolje igra na domaćem terenu. Imaju iskusne igrače na svim pozicijama i znaju vrlo dobro da menjaju odbranu, pokušavaju da zbune protivnika, da ga uspavaju i uzmu mu ritam igre i zato je važno da zadržimo koncentraciju i igramo mudro - istakao je novi šef struke "Parnog valjka". 

Partizan je u prvoj utakmici protiv Venecije u Beogradu odigrao možda i najbolji meč ove sezone kada je potpuno "ugasio" italijanskog predstavnika. 

 

 

 

Dangubić, ipak, upozorava na kvalitet protivnika.

 - Venecija je kvalitetna ekipa, gde je u našoj grupi ovo jako bitna utakmica. Dosta je ujednačena situacija i moramo da se pripremimo i damo sve od sebe da pobedimo. Siguran sam da će biti teško, to je ekipa koja igra dobro na svom terenu i biće motivisani zbog prve utakmice gde smo mi odigrali jako dobro i pobedili sa velikom razlikom, tako da očekujem reakciju. Mi svakako ne treba da se bavimo time već da unapredimo svoju igru i budemo još bolji nego na prethodnom meču - dodao je Nemanja Dangubić za "Sport klub".

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Dangubić svestan je pretnje koju Italijani predstavljaju

Utakmica između Partizana i Venecije na programu je u sredu od 20.30 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading