(FOTO) "Grobari" ga nisu ŽELELI u Partizanu, a sada bukvalno DOMINIRA!

Autor:

Sport

08.11.2020

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preokret za srpskog košarkaša.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana na meču protiv Zadra

Košarkaši Partizana savladali su Zadar na debiju novog trenera Saše Filipovskog, a sjajnu partiju pružio je Nemanja Dangubić.

Mnogi "Grobari" protivili su se njegovom dolasku u Humsku, kako zbog boravka u redovima Crvene zvezde, tako i zbog skromnog napadačkog potencijala, sa kojim se verovalo da raspolaže.

Ipak, protiv Zadrana, popularni Danga je bio nepogrešiv. Ubacio je 15 poena, uz 3/3 za dva i 3/3 za tri, a tokom cele sezone igra veoma pristojno za ulogu koja mu je namenjena u ekipi.

RepublikaFoto: Starsport
Prodor Nemanje Dangubića u susretu sa Zadranima

Čini se da će Dangubić dodatno profitirati dolaskom slovenačkog stručnjaka koji posebno insistira na defanzivi koja je njegov zaštitni znak u igri. Ipak, povremeni reprezentativac Srbije deluje sasvim pristojno i na drugom kraju terena.

Do sada je u ABA ligi u proseku beležio 8.3 poena sa ukupnim procentom šuta od 46.3 odsto. Tome se pre početka sezone malo ko nadao. Od nekih se očekivalo više, od Dangubića – manje. Sve je prijatno iznenadio. Izgleda da je Dangubić “uhvatio ruku”…

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading