(VIDEO) ZVEZDA PALA U MINHENU: Trinkijeri PREŽIVEO sjajnog O'Brajanta, Lučić SRUŠIO crveno-bele!

Autor:

Sport

06.11.2020

18:38 >> 21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvrti evroligaški poraz izabranika trenera Saše Obradovića.

RepublikaFoto: Starsport
Igrači Crvene zvezde

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Bajerna u Minhenu rezultatom 74:59 u 7. kolu Evrolige.

Crveno-beli su odigrali očajno u napadu u poslednjoj četvrtini, a meč je odlučio srpski reprezentativac Vladimir Lučić preciznim šutem van linije 6,75 na minut i po pre kraja susreta, kojim je domaćinu doneo nedostižnih "plus devet".

U pobedničkom sastavu najefikasniji su bili Boldvin i Vajler-Beb sa po 15 poena, a bivši krilni centar Partizana je uz 12 koševa dodao i tri skoka i dve asistencije.

Crveno-belima nije pomogao ni sjajni Džoni O'Brajant koji je susret završio sa 17 koševa i pet uhvaćenih lopti, a dvocifren je bio još samo Kori Volden sa 12.

Bajern je tako upisao i peti ovosezonski trijumf, dok Zvezda sada ima učinak 2-4, uz meč manje poritv Asvela.

Tok utakmice iz Minhena mogli ste da pratite uživo na našem portalu.

 

Bajern je na kraju slavio ubedljivu pobedu rezultatom 74:59

10. minut - Crvena zvezda nije uspela da unese neizvesnost u završnici, pa je srpski tim po četvrti put poražen u Evroligi.

9. minut - Vladimir Lučić je trojkom na minut i po pre kraja trojkom doneo domaćima devet poena prednosti, čime je praktično prelomio susret jer je sada 68:59 u korist domaćih.

7. minut - Rejnolds je prekinuo mini-seriju Crvene zvezde (63:59), a potom je i Lojd još jednom promašio iz izgledne pozicije.

5. minut - Teško crveno-beli stižu do poena, ali makar se dobrom odbranom drže u igri. Gosti su spojili pet vezanih pogodaka sa slobodnih bacanja, pa je minus ponovo na četiri poena (61:57).

3. minut - Neverovatno tvrda 4. četvrtina. Tek posle dva i po minuta igre pogodio je Šiško i doneo je domaćima sedam razlike (58:51). Usledio je ekspresan odgovor Terija, ali je Bajern ubacio novu trojku kojom se odlepio na velikih 61:53.

1. minut - Start završnog kvartala protekao je bez poena, a Lojd je promašio dva šuta.

Bajern ulazi u odlučujući interval igre sa vođstvom od 55:51

10. minut - Šiško je asistirao Boldvinu, a ovaj je ponovo bio precizan. Bivši košarkaš Olimpijakosa je svojim 15. poenom doneo domaćima "plus četiri" (55:51).

9. minut - Vajler-Beb je pogodio trojku, Rejnolds je bio nepogrešiv za dva, pa su domaći nanizali sedam vezanih koševa kojima su stigli do novog vođstva (49:46). Seriju je produžio Boldvin, koji je bio polovičan sa penala (50:46), a onda je konačno odgovorio Teri poenima za smanjenje Zvezdinog zaostatka (50:48).

7. minut - Džoni O'Brajant je pogodio spektakularnu trojku na isteku napada, odlućivale su bukvalno stotinke, ali je ona na kraju priznata nakon što su arbitri pregledali snimak (42:46). Odogovorio je srpski reprezentativac Vladimir Lučić, svojim petim i šestim košem, doduše sve ih je postigao sa penala - 44:46.

 

 

5. minut - Jagodić-Kuridža je šutem sa distance ponovo preokrenuo rezultat (38:39), a onda je uzvratio Vajler-Beb za novo minimalno vođstvo Bajerna (40:39). Potom je Lojd materijalizovao penale, a O'Brajant je svojim 13. košem povisio na 43:40 u korist crveno-belih.

 

 

3. minut - Bavarski klub je bolje počeo drugo poluvreme. Tomas je još jednom bio precizan, potom je i Lučić bio polovičan sa linije za slobodna bacanja (38:31). Tek posle dva minuta igre pogodio je Hol na ulazu, a zatim je i Volden ubacio trojku (38:36).

1. minut - Drugo poluvreme je počelo izuzetno neefikasno, slično prvom. a prvi jre poentirao Tomas za 35:31.

Kraj 2. kvartala, na velikom odmoru domaći vode sa 33:31

10. minut - Kapitenu Crvene zvezde Branku Laziću dosuđena je tehnička greška, potom je i Lojd izgubio loptu, pa je četa Andree Trinkijerija došla do preokreta (33:31).

9. minut - Zvezda posle dva precizna penala Marka Jagodića-Kuridže stiže do maksimalnih "plus pet", ali je Boldvin odgovorio i smanjio na 28:31.

7. minut - O'Brajant radi šta god poželi u "Audi Areni". Ima već 11 poena, pogodio je i Lojd sa penala za preokret gostiju (24:27).

5. minut - Zvezdin niz presekao je Đedović preciznim šutem sa distance, a O'Brajant je zakucavanjem stigao do već osmog poena (24:23). 

 

 

3. minut - Vraća se Zvezda! Četa Saše Obradovića je značajno pojačala angažman u odbrani, a probudio se i Lojd, nakon čije trojke crveno-beli imaju samo minimalan zaostatak (20:19). Seriju 7:0 gostiju kompletirao je Kori Volden za preokret Beograđana (20:21).

1. minut - Džonson je postigao poene na startu drugog kvartala kojima je Bajern poveo sa 20:14.

Okončana je 1. četvrtina rezultatom 18:14 u korist domaćeg tima

10. minut - Nažalost po našeg predstavnika Rejnolds je dva puta pogodio, pa minhenski klub ima prednost (18:14).

9. minut - Dugo obe ekipe nisu uspele da poentiraju, pre nego što je bivši krilni centar Makabija i Lokomotive sastavio već šest poena za izjednačenje (14:14).

7. minut - Perspektivni Grent je ubacio već drugu trojku, a zatim je O'Brajantu sviran faul u napadu, Bavarci vode sa 14:10.

5. minut - Dve trojke spojio je Lengston Hol, ali još jednom je odgovorio sjajni Boldvin (9:8). Usledio je odgovor Džonija O'Brajanta za 9:10.

 

 

3. minut - Bavarci su ubacili još jednu trojku, a nakon slobodnog bacanja Boldvina vode rezultatom 7:2.

1. minut - Počeo je meč u Minhenu. Prve poene na utakmici postigao je Marko Jagodić-Kuridža, sa niskog posta (0:2), ali je uzvratio Boldvin pogotkom van linije 6,75 (3:2).

 

 

Počinje meč u "Areni Audi"

 

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading