Srpski as MENJA ADRESU: Jedna od najboljih NBA ekipa PRONAŠLA "POSLEDNJI DEO PUZLE" U JURIŠU NA TITULU!

Autor:

Sport

06.11.2020

09:10 >> 09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milvoki Baksi napustili su ovogodišnji plejof bez previše ceremonije, pošto ih je daleko manje favorizovani Majami Hit izbacio sa lakoćom na putu ka finalu.

Vlade Divac i Bogdan Bogdanović

Ekipa iz Viskonsina ne želi da se sa takvom sudbinom susretne i treći put za redom, pa traži pojačanja ispod svakog kamena i iza svakih NBA vrata. 

Oni tako moraju da pokažu vladajućem MVP igraču Janisu Adetokumbu da su na istoj strani kada je osvajanje titule u pitanju, pa "pucaju" samo na već prepoznatljiva imena.

Kao što smo vam već pisali, jedno od tih imena je Bogdan Bogdanović.

Srpski snajper iz Sakramenta ograničen je slobodni agent, što znači da bi Milvoki mogao da ga dovede ukoliko ugovore takozvani "sajn-end-trejd".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milvoki Baksi ozbiljno su zagrizli za Bogdana Bogdanovića

To bi značilo da Bogdanović mora da potpiše novi ugovor sa Kingsima, pa bi tek onda Baksi mogli da se trampe za njega.

Ipak, interesovanje se konačno konkretizuje, pa su dve strane krenule da vode preliminarne pregovore oko transfera "Vođe horde". 

 

 

 

Za sada nisu poznati svi detalji razgovora, ali se nagađa da bi popularni "Bogi" u Milvokiju mogao da stigne u zamenu za neku kombinaciju Dontea DiVinćenza, Džordža Hila, Erika Bledsoa, Di Džej Vilsona i pikova.

 

 

Bogdanov novi ugovor trebao bi da bude vredan između 12-20 miliona dolara po godini, tako da je Hil (10 miliona po sezoni) ili Bledso (16 miliona po sezoni) gotovo uslov kako bi do trejda došlo.

Imajući u vidu da su ovi igrači veterani, Kingsi žele barem da se otarase svojih "teških" ugovora ako već ne mogu da dobiju nekog mladog talenta, pa se razmatra ubacivanje Herisona Barnsa i njegovih preostalih 80+ miliona dolara u trejd, što će dodatno zakomplikovati pregovore.

Bilo kako bilo, nadamo se da će Bogdanović naći okruženje u kome je srećan i gde ima mogućnost da se bori za titulu, bilo to u Kaliforniji, Viskonsinu ili negde potpuno šesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading