POTEZ ZA POHVALU: JOKIĆEV RIVAL i VELIKI "GROBAR" kupio kuću siromašnoj porodici!

Autor:

Sport

06.11.2020

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Portlanda i reprezentacije Bosne i Hercegovine Jusuf Nurkić pomogao je jednoj siromašnoj porodici tako što im je kupio kuću.

RepublikaFoto: twitter.com/Streamable.com
Jusuf Nurkić

Porodica Memišević je živela u trošnoj kući, koja nije zadovoljavala osnovne ljudske potrebe. Memiševići su spavali na podu, a nisu imali vodu i kupatilo.

U ovoj porodici niko nije imao stalne prihode, jedino je otac Edvin radio kao fizički radnik i jedva uspevao da zaradi dovoljo da prehrani svoje ukućane. Majka Jasmina je ostala bez noge kada je stala na minu, a njihov 11-godišnji sin je takođe živeo sa njima u trošnoj kući.

- Porodica je živela u trošnoj kući, bez vode, kupatila i većine nameštaja. Spavali su na podu. Nakon što je saznao za porodicu, Jusuf Nurkić nas je kontaktirao sa željom da im kupi kuću. Sve se odigralo veoma brzo i porodica je već početkom nedelje dobila ključeve svog novog doma - kazali su prestavnici humanitarne organizacije putem koje je Nurkić uplatio svoju pomoć.

 

Nurkić je dugo bio saigrač Nikole Jokića u Denveru, ali je zahtevao da bude trejdovan kada je naš "Jokara" preuzeo mesto startnog centra, pa je završio u Portlandu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nurkić i Jokić bili su saigrači svojevremeno u Denveru, ali je Bosancu smetao Srbin na poziciji prvog centra

Inače, Nurkić je više puta je isticao svoju ljubav prema Partizanu i želju da kad-tad zaigra za crno-bele.

Gospodine Filipovski, šta čekate? 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading