ZVEZDA SE ŠETA ABA LIGOM: Crveno-beli DEMOLIRALI Krku za peti trijumf u nizu!

Autor:

Sport

02.11.2020

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rutinski trijumf našeg predstavnika.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde na meču protiv Krke

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Krku u 5. kolu ABA lige rezultatom 88:62.

Crveno-beli su pitanje pobednika rešili furioznom igrom u drugom kvartalu koji su rešili u svoju korist sa 12 poena razlike čime su prelomili Slovence.

U ekipi Crvene zvezde najefikasniji je bio Ognjen Dobrić sa 14 poena, Volden je dodao 13, a O'Brajant 11. Sa druge strane, jedini dvocifreni bili su Vrabac sa 13 i Skifić sa 11 koševa.

Odlično prvo poluvreme odigrali su bivši košarkaši Partizana. Volden je kod domaćih ubacio devet poena, a isti učinak je imao i Vrabac na drugoj strani.

Početak drugog dela igre pripao je Krki koja je uspevala da održi priključak, pa je nakon poena Bariča iz ofanzivnog skoka stigla do 49:38.

Ipak, četa trenera Saše Obradovića je tada "dodala gas" i podigla razliku na 19 koševa (62:43), a u završnu deonicu ušli su sa "plus 21", čime se pitanje kome će pripasti dva boda više nije postavljalo.

Klub sa Malog Kalemegdana je tako ostao na čelu karavana na Jadranu sa pet pobeda, dok je Krka ostala na jednom trijumfu i četiri poraza.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading