HRVAT JE NAJVEĆA PRETNJA: Obradović progovorio o najvećem KVALITETU Krke pred okršaj u ABA ligi!

Autor:

Sport

01.11.2020

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se strateg kluba sa Malog Kalemegdana.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Saša Obradović

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak od 18 časova dočekuju Krku u dvorani "Aleksandar Nikolić", a šef struke crveno-belih upozorava na kvalitet i iskustvo plejmejkera tima iz Novog Mesta Roka Stipčevića.

 - Krka igra promenljivo ali zna da bude nezgodan protivnik, imaju prilično raznolike igrače koji pokrivaju nekoliko pozicija, sklop su mladosti i velikog iskustva u plejmejkeru Stipčeviću, mogu svakog da iznenade i treba shvatiti utakmicu vrlo ozbiljno. Trebamo do odigramo dobru utakmicu jer smo sada, u ovom trenutku sezone u procesu uugravanja zbog nove hemije u timu ali i pobeda je imperativ - rekao je Obradović.

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić istakao je da protiv slovenačkog protivnika nema unapred upisanih bodova.

RepublikaFoto: Starsport
Dugogodišnji kapiten crveno-belih Branko Lazić

 - Dobro poznajemo ekipu Krke, tim koji ima nekoliko vrlo iskusnih igrača u svom sastavu, počev od Roka Stipčevića koji je sezonu otvorio dobro. Nema unapred upisanih bodova, nema lake utakmice, zato je recept jasan, maksimalan respekt i poštovanje za ekipu koja nam dolazi u goste, i uz čvrstu odbranu i pridržavanje dogovora i zahteva trenera, želimo da osvojimo nove bodove i spremimo se za izuzetno težak period pred nama - naglasio je Lazić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading