KRAĐA GODINE: Osvojio titulu sa Lejkersima, A SADA PRELAZI U KLIPERSE!

Autor:

Sport

28.10.2020

19:07 >> 19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NBA bi početkom prelaznog roka mogla da potrese veoma snažna bomba, i to tamo gde se nalaze sveže krunisani šampioni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron Džejms mogao bi da ostane bez Ražona Ronda

Los Anđeles pretežno je ljubičasto-zlatan ovih dana, od kada su Lebron Džejms, Entoni Dejvis i ekipa osvojili Leri O'Brajen trofej, ali to ne znači da na drugom delu grada ne vreba i te kako opasan rival.

Klipersi su možda doživeli neuspeh u plejofu, odakle ih je Nikola Jokić sa Denverom eliminisao "kambekom" sa minusa od 3-1, možda su ostali bez legendarnog trenera Doka Riversa, ali definitivno nisu ostali bez ambicije da postanu najbolji tim, kako u glavnom gradu Kalifornije, tako i šire.

Shodno tome, popularni "Klipsi" bacili su se na obavljanje ekipe i pripreme za sledeću sezonu, a kao jednu od glavnih meta identifikovali su, ni manje ni više, nego jednog od košarkaša gradskog rivala!

U pitanju je Ražon Rondo, plejmejker bez koga Lejkersi možda ne bi podigli trofej u minuloj sezoni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ražon Rondo mogao bi da zaigra za gradskog rivala Lejkersa!

Rondo ima bogato iskustvo u NBA, važio je za jednog od boljih defanzivnih plejeva u ligi dok se u poznim košarkaškim godinama nije "ponovo rodio" i počeo da šutira trojke i napada koš, a sada bi mogao da šampionsku ekipu zameni pretendentima.

Rondo, kome je titula sa Lejkersima druga u karijeri, posle one koju je osvojio upravo sa Riversom u Bostonu, slobodan je agent, ali mnogi njegov povratak u Lejkerse vide kao čistu formalnost.

 

 

 

Ipak, vlasnik Klipersa i milijarder Stiv Bolmer daleko je od tipa koji nije spreman da iskešira šta se platiti mora, pa bi boljom ponudom mogao da ubedi Ronda da pređe na "tamnu stranu" El Ej-a. 

Ni jedna ni druga ekipa ne raspolažu značajnim sredstvima zbog ogromnih plata Lebrona i Dejvisa, odnosno Kavaja i Džordža, ali se nagađa da bi Rondo mogao da zahteva nešto više od 2.8 miliona kojih je zaradio ove sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading