TEKTONSKI POTRES U KOLORADU: Nikola Jokić DOBIJA NOVOG SAIGRAČA!

Autor:

Sport

25.10.2020

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka medijska mašinerija štancuje punom parom od kada se NBA sezona završila pobedom Los Anđeles Lejkersa, pa se uveliko nagađa ko bi mogao gde da završi tokom prelaznog roka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Denver Nagetsi mogli bi da osnuju novu "veliku trojku" u NBA

Iako timovi u NBA još uvek ne mogu da počnu da se trampe, to ne sprečava medije da polemišu o tome ko bi, zašto i kako mogao da završi u novom okruženju, a upravo nas je jedna takva informacija veoma zaintrigirala.

Naime, košarkaški portali počinju da veruju da je uspešna sezona Denver Nagetsa, u kojoj je ekipa Nikole Jokića stigla na korak od finala, povećala interesovanje velikih imena u NBA za ovaj tim koji igra u relativno malom tržištu.

Shodno tome, oni smatraju da je jedan od glavnih kandidata koji bi mogao da pojača ekipu Majka Melouna ni manje ni više nego Bredli Bil!

RepublikaFoto: Ap photo
Bredli Bil (desno) mogao bi da bude pojačanje koje Nagetse odvede u NBA finale

Bil, koji je u prošloj sezoni koju je Vašington završio van plejofa beležio 30 poena i šest asistencija po utakmici, nezadovoljan je stagniranjem u glavnom gradu Amerike, pa traži novi izazov.

Jedan takav upravo bi mogao da bude prelazak u Denver, koji deluje kao da mu fali jedan "šraf" kako bi zaista mogao da se nadmeće za titulu.

 

Nije teško zamisliti glatko podmazanu mašinu predvođenu trijom Džamal Marej-Bredli Bil-Nikola Jokić, ali je teže zamisliti šta bi Vašington prihvatio za jednog od najboljih bekova-šutera u ligi.

Nagađa se da bi u paketu za Bila bili Geri Heris zbog poravanja plate, pik prve runde Nagetsa, dinamični bek Pi Džej Douzijer, kao i Majkl Porter Džunior, koji bi ipak mogao da završi kao kamen spoticanja kad je ovaj trejd u pitanju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Porter Džunior (desno) mogao bi da bude kamen spoticanja kada je trejd za Bila u pitanju

Denver insistira da on nije na prodaju, tako da bi to moglo da oteža sklapanje "velike trojke", ali ako u nekom gradu često govore "nikad ne reci nikad", onda je to u Denveru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading