BIO JE VAN SEBE: Obratović se ŽESTOKO NALJUTIO na OVOG igrača Zvezde UPRKOS pobedi nad CSKA!

Autor:

Sport

23.10.2020

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub sa Malog Kalemegdana srušio aktuelnog evropskog prvaka.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Obradović

Košarkaši Crvene zvezde savladali su moskovski CSKA (86:84) u 5. kolu Evrolige, a trener crveno-belih Saša Obradović tokom meča bio je izuzetno ljut na Dejana Davidovca.

Naime, u trećoj četvrtini u jednom napadu nije odigrana planirana akcija koju je upravo trebalo da završi srpski košarkaš.

- Prvo i osnovno, ja sam tu i zvao akciju za njega. Nervira me kada to što sam zamislio – a njemu sam zamislio – on ne pokaže da treba to i da uzme. On je naš projekat, on je naš plan da se nešto uradi sa njim na nekoliko pozicija, i onda kad pobegne malo od lopte... To me strašno iznervira - ocenio je strateg tima sa Malog Kalemegdana.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Davidovac

- Nije plašljiv čovek, naprotiv, to se videlo i na kraju. On je praktično i presudio, ali fali mu malo taj neki bezobrazluk u tim nekim stvarima da bude još bolji. Naravno, radićemo na tome. Mislim da je morao on da uzme tu loptu, to se vrlo lako i radi i mislim da je on trebalo da završava a ne Hol - dodatno je pojasnio Obradović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading