KAO DRUGI PIK: Sin Zvezdine legende oblači dres višestrukog NBA ŠAMPIONA?

Autor:

Sport

23.10.2020

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nalazi se pred potpisom karijere.

RepublikaFoto: Starsport
Deni Avdija na meču protiv Crvene zvezde

Košarkaš Makabija Deni Avdija oduševio je Golden Stejt Voriorse i sve je veća mogućnost da će ga "ratnici" izabrati kao drugog pika na ovogodišnjem NBA draftu.

Američki mediji prenose da je 19-godišnji Izraelac, sin Zvezdine legende Zufera Avdije, trenirao sa Stivom Kerom, strategom Golden Stejta, u Atlanti i da je pokazao veliki potencijal i želju za napretkom.

- To je bio veoma uspešan susret u kojem je 19-godišnji Izraelac impresionirao sve koji su ga gledali. Ne samo da je bio odličan na treningu, već je 'oduvao' čelnike Voriorsa i na sastanku. Zaključak koji nose je taj da je on odličan momak sa sjajnim radnim navikama - piše Itan Štraus, novinar "The Athletic-a".

Avdija je prethodne sezone imao prosek od 13,5 poena, šest skokova i 2,6 asistencija u izraleskom šampionatu, dok je u Evroligi za 14 minuta po meču imao četiri poena, 2,7 skokova i 1,2 asistencije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading