"DELIJE" SU GA SA NESTRPLJENJEM ČEKALE: Oglasio se MILJENIK navijača nakon POVRATKA u Zvezdu!

Autor:

Sport

19.10.2020

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle pobede nad Mornarom.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Crvena zvezda-Mornar

Veliko pojačanje Crvene zvezde Tejlor Ročesti poručio je da je jedva čekao da se vrati na Mali Kalemegdan, a obećao je da će biti sve bolji kako se bude uklapao u tim, ali i dizao formu na treninzima.

– Jedan od mojih saigrača na koledžu je bio Nikola Koprivica i on mi je govorio o Zvezdi i Partizanu. Rekao sam mu kada sam imao 19-20 godina da želim da dođem u Beograd i igram za Zvezdu. Volim grad, navijače, iskustvo. Od kako sam otišao želeo sam da se vratim, iako nisam znao da će se to dogoditi. Kada me je Saša pozvao i objasnio situaciju, trudio sam se da se ovo ostvari. Ovo je mesto u kom se zaista osećam kao kod kuće – rekao je Ročesti.

Amerikanac je igrao za Zvezdu u sezoni 2018/19. posle čega je otišao u Kinu, a potom je igrao za Olimpijakos, pre nego što se vratio u srpski klub. Nije prošao pripreme sa Zvezdom, a u nedelju je igrao prvu utakmicu od dolaska, u pobedi nad Mornarom u ABA ligi.

RepublikaFoto: aba-liga.com/Mornar/Media Pro
Tejlor Ročesti

– Uvek sam imao samopouzdanje na terenu, bez obzira na tim, protivnika… Biću sve bolji i jači, polako se vraćam u formu, nisam igrao sedam-osam meseci. Odličan je osećaj vratiti se na teren. Sve je novo, sveže… Najveća razlika u odnosu na prethodni period u Zvezdi je to što sam tek došao i odmah igrao utakmicu – kazao je Ročesti.

Podsetimo, Crvena zvezda sezonu nastavlja u četvrtak kada u Beograd stiže moskovski CSKA.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading