PARTIZANU TREBA NOV TRENER: Da li će se "Grobari" SLOŽITI sa Grbom?

Autor:

Sport

20.10.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlado nema dovoljno iskustva da bi vodio veliki klub kakav je Partizan - kazao je bivši igrač kluba iz Humske.

RepublikaFoto: Starsport
Proslavljeni as Partizana Goran Grbović

Vlado Šćepanović (44) nema dovoljno iskustva da vodi Partizan i potreban mu je mentor, poručio je legendarni košarkaš crno-belih Goran Grbović (59).

Crno-beli nisu dobro startovali ove sezone i zabeležili su samo dve pobede na šest utakmica i to protiv FMP u ABA ligi i Venecije u Evrokupu. Košarkaši Partizana su u ABA ligi poraženi od Borca i Budućnosti, dok su u Evrokupu od njih bili bolji i Huventud i Uniks.

VELIKI ZALOGAJ

Grbović smatra da je za slabe igre crno-belih kriv isključivo trener.

- Partizan igra slabo jer trener Vlado Šćepanović nema dovoljno iskustva. Prosto, on nema dovoljno kvaliteta da vodi klub, uvek kažem šta mislim i tako je i sad. On je uglavnom dosad bio pomoćni trener i crno-beli su veliki zalogaj za njega. Verujem da on ima ambicije za nešto više, ali zasad ne uspeva da sprovede u delo neke stvari. Ukoliko se ništa ne uradi, neće biti dobro. Ovako ne može da funkcioniše tim ako želi neke ozbiljne rezultate - kazao je Grbović i dodao:

- Ne znam kako misle da poprave situaciju. Uprava će morati da nađe neko rešenje, bar da mu nađu mentora koji može da mu pomogne, da mu ukaže na greške. Ne mogu tek tako da ga puste niz vodu i ostave. Ako je izgubio konce, mora da mu se pomogne.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Partizana Vlado Šćepanović

Takođe, Grboviću se nisu dopale ni izjave Vlade Šćepanovića posle mečeva.

- Video sam da je Vlada posle poraza govorio: "Moramo da krenemo drugim pravcem" ili " Nešto je pogrešno, a videću šta". To kao da se drži čas deci u školi, a ne da je trener ozbiljnog kluba. To što priča nema veze s vezom, ne može to tako. Mora da se preuzme odgovornost i da se kaže ko, šta i kako - objasnio je Grbović.

NEMA SISTEMA

On kaže da će Partizan morati da napravi neki sistem ako želi da napravi dobar rezultat ove sezone.

- Klub može dobro da funkcioniše samo ako postoji neki sistem, a toga sada nema u Humskoj. Iskreno, ni Trinkijeri nije imao pravi sistem. Poslednji koji je to imao jeste Dule Vujošević i zato je on i pravio rezultate - zaključio je Grbović.

Partizan gostuje u Istanbulu

Košarkaši Partizana naredni meč u Evrokupu igraju danas (18.00, Sport klub 1) protiv Bašekšehira u četvrtom kolu Evrokupa. Oni će u Turskoj pokušati da dođu do druge pobede u grupi A.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading