PUKLA STOTKA U ŽELEZNIKU: Partizan se RAZGOROPADIO protiv FMP-a, ali povreda KLJUČNOG igrača BRINE "Grobare!

Autor:

Sport

17.10.2020

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi trijumf na Jadranu.

RepublikaFoto: Starsport
Igrači Partizana

Košarkaši Partizana savladali su FMP u Železniku u 3. kolu ABA lige rezultatom 103:90 (21:23, 27:21, 29:22, 26:24).

Ovo je veoma važna pobeda za "parni valjak" i trenera Šćepanovića za koga je, po mnogima, ova utakmica okarakterisana kao "sudbonosna" na klupi kluba iz Humske.

Crno-beli su meč prelomili odličnom igrom u trećoj deonici koju su rešili u svoju korist sa 29:22, pa su sa komotnih plus 12 ušli u završni kvartal.

U drugoj četvrtini desio se detalj koji je zabrinuo "Grobare". Naime, bek Ognjen Jaramaz povredio se prilikom jednog ulaza i nije se više vraćao na parket, a slobodna bacanja umesto njega šutirao je Markus Pejdž.

 

Kodi Miler-Mekintajer je bio najefikasniji u pobedničkom sastavu sa 23 poena i četiri asistencije, uz takođe četiri pogođena šuta van linije 6,75. Pratili su ga Pejdž sa 15, Zagorac sa 14, dok se Rašon Tomas vratio u sastav sa 13 koševa i četiri skoka.

Kod "pantera" izvanredan je bio Nemanja Nenadić sa 26 poena (4/6 za tri, 8/9 penali), a Filip Čović je bio na pragu dabl-dabl učinka sa 16 koševa i devet proigravanja.

Crno-beli sezonu nastavljaju već u utorak od 18 časova, kada u 4. kolu grupe A Evrokupa gostuju turskom Basakšehiru, dok će FMP obaveze na Jadranu imati tek narednog vikenda.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading