ZAHUKTALI MORNAR STIŽE U BEOGRAD: Pavićević PECNUO Zvezdu pred sudar dve KONCEPCIJE!

Autor:

Sport

17.10.2020

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Abaligaški derbi zakazan za nedelju.

RepublikaFoto: Starsport
Braća Pavićević

Crvena zvezda je najmoćnija ekipa u takmičenju, glavni je favorit u ABA ligi i da bismo im se suprostavili odbrambeno moramo da budemo na maksimumu, izjavio je trener Mornara iz Bara Mihailo Pavićević.

Mornar je ove sezone savladao Unikahu i Brešu u Evrokupu, Zadar i Cibonu u ABA ligi, ali protiv Zvezde biće sasvim drugačije.


Ipak, Pavićević tvrdi da njegov tim ne ide u Beograd da "sparinguje".

- Biće to sudar dve koncepcije i dva stila. Naš tim je tako profiilsan da nam je napad jako oružje i tu smo jedna od najtalentovanijih ekipa u ligi. Zvezda, sa druge strane, ima igru čvrste odbrane, ne da rivalu da se razigra, razbija sve kretnje - istakao je Pavićević za "Vijesti".

Mornar je igrao sa Zvezdom u predsezoni i izgubio prijateljski meč u Beogradu 89:79.

- Tu smo videli koliko su defanzivno jaki. Nadam se da ćemo sada biti spremniji da odgovorimo na tu odbranu, ali i mi moramo da budemo odbrambeno na maksimumu. Za razliku od nas, Zvezda ima jaku igru u oba smera, a mi još radimo na odbrani, koja jeste funkcionisala u posljednja dva meča. Nadam se da će tako biti i u nedelju - istakao je Pavićević.

Utakmica trećeg kola ABA lige između Crvene zvezde i Mornara igra se sutra od 20 sati.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading