"KOBI, OVO JE ZA TEBE": Supruga pokojne legende Lejkersa na DIRLJIV NAČIN ČESTITALA LOS ANĐELESU

Autor:

Sport

12.10.2020

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanesa Brajant, udovica NBA legende Kobija Brajanta, na dirljiv način čestitala je Los Anđelesu Lejkersima na tituli koju su osvojili u čast njegog tragično preminulog muža.

RepublikaFoto: instagram.com/vanessabryant
Vanesa i Kobi Brajant

Supruga Kobija Brajanta, koji je tragično preminuo tokom pada helikoptera 26. januara ove godine, čestitala je Los Anđeles Lejkersima novu titulu šampiona NBA lige. Posebno je istakla generlnog menadžera Roba Pelinku za osvajanje 17. titule:

- Napred Lejkersi! Čestitam čika P, čestitam i Lejkersima, Kobi je bio u pravu RP (Rob Pelinka prim. aut). Ostanite na ovom kursu zaglušite buku. Volela bih da su Kobi i Điđi (ĐIjana Brajant) ovde da vide ovo - napisala je Vanesa na društvenim mrežama, uz fotografiju Lebrona Džejmsa i Kobija.

 

 

Lejkersi su predvođeni Lebronom Džejmsom i Entonijem Dejvisom savladali Majami Hit sa 4:2 u finalnoj seriji, a poslednji meć između nedelje i ponedeljka završen je sa 106:93.

Tim iz Los Anđelesa je nosio brojeve 24 i 2 tokom finala i specijalno dizajnirane dresove u čast Kobija i Đijane. Njih dvoje su, zajedno sa još sedam putnika i pilotom, nastradali u januaru u helikopterskoj nesreći u kalifornijskom Kalabasasu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading