BOKAN VODI ABA LIGU! Budućnost, Partizan i ostali ga ovlastili Zvezdi iza leđa

Autor:

Sport

09.10.2020

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi osim Cibone su pristali na tu ideju.

RepublikaFoto: Tanjug/Dragan Kujundžić
Dragan Bokan

Prvi čovek Budućnsoti, Dragan Bokan, vodiće ABA ligu u narednom periodu, odlučeno je na sastanku klubova na koji nisu bili pozvani Crvena zvezda i FMP, saznaju "Vijesti".

Osim beogradskih rivala, sastanku nisu prisustvovali ni predstavnici Cibone, a svo ostali su jednoglasno odlučili da je Bokan pravi čovek da predvodi takmičenje, dok se ne reše pravni problemi.

Njegov prvi zadatak biće da deblokira račun, koji je nezvanično blokiran zbog tužbe KK Crvena zvezda zbog neuređeniih papira.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa Večitog derbija

- Na današnjem sastanku ABA lige, naime, 11 od 14 klubova članica je podržalo i ovlastilo Dragana Bokana da u ime ABA lige sa pravnim timom zastupa regionalno takmičenje i pokuša da deblokira račun kod Rajfajzen banke, blokiran od strane Nebojše Čovića. Takođe, Bokan je ovlašćen da vodi ABA ligu dok se ne reši pravni status rukovođenja i jasna vlasnička struktura - navodi se u tekstu.

Isti izvor navodi da su odluku doneli Cedevita Olimpija, Mornar, Partizan, Zadar, Mega, Igokea, Primorska, Krka, Budućnost, Borac i Split zajedničkim snagama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading