Kokoškov i Fener srušili Efes, Micić OČAJAN - CSKA slavio bez Milutinova!

Autor:

Sport

08.10.2020

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši CSKA su pobedili Makabi iz Tel Aviva rezultatom 76:72, dok je Fenerbahče bio bolji od Efesa rezultatom 80:71 u okviru drugog kola Evrolige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igor Kokoškov

Ekipa Igora Kokoškova odigrala je sjajan meč i upisala drugu pobedu u novoj sezoni Evrolige, iako je Efes bio favorit.

Srpski plejmejker Vasilije Micić odigrao je veoma loš meč, pošto je postigao samo sedam poena, uz veoma loše procente šuta iz igre – 2/5 za dva, 1/9 za tri i 0/1 sa linije za slobodna bacanja.

Nando De Kolo bio je najbolji sa 20 poena, a pratili su ga Lorenzo Braun sa 17, Jan Veseli sa 13 i Edgaras Ulanovas sa 10 poena.

Krunoslav Simon je postigao 21 poena i bio najefikasniji u redovima Efesa.

CSKA koji ni u ovom meču nije mogao da računa na Nikolu Milutinova, Janisa Strelnieksa i Semjona Antonova koji su zaraženi koronavirusom, to je bio prvi trijumf.

Majk Džejms je bio najefikasniji sa 25 poena (4/6 za tri), Vil Klajburn je dodao 19, a Tornike Šengelija 8, uz 12 skokova.

U poraženoj ekipi Skoti Vilbekin je upisao 20 poena (4/15 za tri), uiz 4 skoka i 5 asistencija, Tajler Dorsi je imao 16, a Ante Žižić 13.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading