IZ PRVE RUKE: Željko Obradović PREUZIMA NBA franšizu?

Autor:

Sport

08.10.2020

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši selektor otkrio detalje.

RepublikaFoto: Starsport
Najtrofejniji stručnjak Evrope Željko Obradović

Proslavljeni srpski trener Dušan Duda Ivković rekao je za "Nedeljnik" da bi jedini motiv za Željka Obradovića bio da preuzme neku od NBA franšiza.

- Trenirao sam Željka i bio mi je pomoćnik, porodično smo prijatelji i kumovi. U skladu s tim mogu i da iznesem mišljenje da bi jedan pravi i veliki motiv za Željka Obradovića da u stabilnim i zrelim godinama nastavi da se bavi trenerskim poslom bio odlazak u NBA. Više puta je odlazio u Ameriku i verovatno će i tokom ove prazne sezone za koju se odlučio to učiniti. Tvrdim da bi jedina prava motivacija za Željka bila da preuzme NBA tim. A tom timu to bi bila izvanredna prilika da ga uzme - istakao je Ivković.

RepublikaFoto: Starsport
Dušan Duda Ivković

Žoc se trenutno nalazi u domovini gdde prati mečeve svojih voljenih timova, Partizana i čačanskog Borca, a učestvovao je i u otvaranju terena Željka Rebrače.

- Moj predlog mu je bio da ne pravi ponovo pauzu. To nije dobro za trenere. Kada je sedeo sedam dana sa predsednikom Fenerbahčea, bio sam uveren da će da nastavi u Istanbulu. Ipak, on je prelomio drugačije i tom odlukom je i mene iznenadio. Tada sam shvatio da je u Feneru izgubio mnoge motive. Došlo je do zasićenja i u takvim situacijama treba tražiti novi motiv. Prema mom mišljenju, to je NBA - dodao je bivši selektor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading