KUJE ZAVERU PROTIV SRPSKIH KLUBOVA: Bokan organizuje PUČ na Jadranu

Autor:

Sport

08.10.2020

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek Budućnosti spreman na niske udarce.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Bokan

Košarkaški klubovi Crvena zvezda i Budućnost su već više od dve godine konstantno na "ratnoj nozi", a sukob je nastavljen novim niskim udarcem Dragana Bokana, prvog čoveka Podgoričana.

Zapravo je sve počelo blokadom računa ABA lige od strane Nebojše Čovića, a onda je usledila ekspresna reakcija Bokana, koji je poslao mejl na adresu 12 klubova koji se takmiče u regionalnoj ligi.

- Poštovani, verujem da ćete se svi složiti da je neophodno organizovanje jednog zajedničkog sastanka putem video aplikacije na kome ćemo obaviti konsultacije oko statusa računa ABA lige i stvaranju uslova za nesmetani nastavak takmičenja. Shodno navedenom dostavljam link i pozivam vas da obavezno uzmete učešće na sastanku koji će se održati sutra, 8. oktobra, s početkom u 14 časova - piše u mejlu koji prenose beogradski mediji.

Ovaj poziv su dobili svi, osim dva srpska kluba - Crvene zvezde i FMP-a.

RepublikaFoto: Starsport
Bokan i Čović

Mejl su dobili čak i Borac i Split koji nisu planirani da imaju pravo da rešavaju pravno-svojinske odnose u ligi.

Podsetimo, nešto slično je predsednik Budućnosti pokušao da uradi i prošle godine, ali su tada ostali srpski klubovi odbili poziv.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading