PRAVO NIOTKUDA: Odoh u PENZIJU i postajem TRENER!

Autor:

Sport

06.10.2020

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da je gotovo.

RepublikaFoto: Starsport
Sofo sa bivšim saigračima iz Crvene zvezde

Bivši centar Crvene zvezde Sofoklis Skorcijanidis odlučio je da završi košarkašku karijeru, a razmišlja da se posveti trenerskom pozivu.

– Najverovatnije neću nastaviti da igram. Prošla sezona se ranije završila, tako da sam imao više slobodnog vremena da dobro razmislim i naviknem se na novu situaciju. Još nisam doneo konačnu odluku, ali blizu sam toga da završim karijeru. Igrao sam 20 godina, to mi je dovoljno – kazao je Skorcijanidis.

Grk rođen u Kamerunu otkriva da neće moći da prestane da misli o košarci.

– Voleo bih da radim sa mladim igračima. Ima mnogo talentovanih košarkaša u Grčkoj i voleo bih da im pomognem u razvijanju. Verujem da ću se pronaći u tome – poručio je Skorcijanidis.

Sofo je nastupao još za Iraklis, Kantu, Aris, Olimpijakos, Makabi, Panatinaikos, PAOK i Trikalu. Sa Olimpijakosom je osvojio Evroligu 2014. godine, a sa Grčkom srebro na Mundobasketu i bronzu na Evrobasketu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading