JAKA PORUKA IZ ZAGREBA: Obradović bez dlake na jeziku posle STOTKE protiv Cibosa!

Autor:

Sport

05.10.2020

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda bolja od Cibone sa 104:66 na debiju u ABA ligi.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Saša Obradović

Saša Obradović, strateg Crvene zvezde, rekao je da su njegovi izabranici veoma ozbiljno shvatili Cibonu, što je rezultovalo ubedljivim trijumfom u dvorani "Dražen Petrović" sa 104:66.

- Došli smo u Zagreb posle slabijeg početka u Evroligi. Ovo je trebalo da bude poruka posle evroligaške utakmice, da napravimo drugačiji pristup. Kvalitet je došao do izražaja na svim pozicijama, od prvog minuta pobednik nije dolazio u pitanje. Respektujem svakoga, ali nisam neki strašljivko. Gledao sam Cibonu protiv Zadra, bilo je to nihovo solidno izdanje, znali smo šta treba da radimo i da se Cibona teško nosi sa pritiskom i fizikalnošću – istakao je Obradović.

On je upitan za komentar situacije u košarci tokom pandemije koronavirusa.

- Kada bih razmišljao o tome verovatno bih poludeo. Sport najviše gubi, a sada je najvažnije da se igra, naravno, ne po cenu života. Ovi baloni su pokazali da je to dobar model, bilje je to nego da stanu lige kao prošle sezone. Bitno je da se igra košarka da bismo preživeli. Videli ste kako u Evroligi nema lepršavosti posle pauze od šest meseci, drugačije se igra. Nadam se da će ovo proći što pre.

Crveno-beli se sada okreću Evroligi, gde žele da isprave loš start kada su doživeli lagan poraz od Fenerbahčea.

- To nije način da se igra evroligaška utakmica. Sagoreli smo u prvoj utakmici, nadam se da ćemo sada biti malo pametniji – jasan je Obradović.

Podsetimo, Zvezda u drugoj rundi elitnog takmičenja dočekuje Baskoniju u petak od 19 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading