PREDSTOJI NAM VEČITI DERBI: Ivanić arhivirao Napredak i okrenuo se Partizanu

Autor:

Sport

04.10.2020

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Praznik fudbala u Srbiji je na programu već u sledećem kolu Superlige.

RepublikaFoto: Starsport
Mirko Ivanić protiv Napretka

Igra Mirko Ivanić u životnoj formi na početku ove sezone, a danas je osim dva pogotka, uspeo i da asistira, te da bude akter kod sva tri gola Crvene zvezde u pobedi nad Napretkom od 3:0.

- Postigao sam devet golova ove sezone i naravno da mi znači ta činjenica. Zadovoljan sam generalno, kako svojim, tako i  timskim igrama, a sve pobede koje ostvarujemo i koje su zapravo najbitnije od svega, nam znače za samopouzdanje. Želimo da nastavimo u tom maniru i posle pauze koja sledi, jer znamo da nas čeka Večiti derbi, koji je jedna od najvažnijih utakmica u sezoni, a potom i veliki broj bitnih duela, što u prvenstvu, što na međunarodnoj sceni. Pauza će nam prijati, iskoristićemo nekoliko dana da se odmorimo i da onda budemo i više nego spremni za sve što sledi - počeo je Ivanić.

RepublikaFoto: Starsport
Mirko Ivanić "krije" loptu igračima Napretka

Hladnokrvan je bio vezista crveno-belih, inače prvi strelac ekipe, danas u 71. minutu kada je sa bele tačke matirao Ostojića.

- Dok šutiram penale - kroz glavu mi samo prolazi činjenica da postižem gol. Ne bih da otkrivam koja mi je strategija, ali ne razmišljam o promašaju, već uvek budem pozitivno nastrojen - zaključio je popularni Mića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading