MARINOVIĆ PRED GOSTOVANJE U BEOGRADU: Partizan je apsolutni favorit

Autor: Tanjug, Republika

Sport

02.10.2020

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Borca se nada čudu na otvaranju ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Marinović

Partizan je aspolutni favorit u sutrašnjem meču u ABA ligi, rekao je tener košarkaša Borca Marko Marinović.

Čačanski tim i Marinović sutra od 21 sat u Hali sportova "Ranko Žeravica" debitovaće u u regionalnoj ligi.

- Partizan je apsolutni favorit u susretu koji nas očekuje. Mi smo debitanti u ABA ligi i to moramo sve vreme imati na umu. Odigrali smo dobru utakmicu protiv njih, ali moram da kažem da taj meč ne može da se poredi sa narednim, jer to je bila prijateljska utakmica, a ova će biti takmičarska - rekao je Marinović za klupski sajt.

 

Bek Borca Radovan Đoković smatra da ce tim već pokazao da može da parira Partizanu.

- Već smo igrali protiv Partizana pre oko 20 dana u prijateljskoj utakmici, tako da nam protivnik nije nepoznat. Tada smo pokazali dobru igru i ostvarili smo donekle dobar rezultat. Nismo pobedili, ali smo dokazali da u određenoj meri možemo da se nosimo sa Partizanom. Domacin je apsolutni favorit u narednom duelu, kvalitetnija je ekipa, a plus igra kod kuće. Idemo da vidimo gde smo u odnosu na crno-bele i da probamo da pružimo što bolji otpor. Ako se ukaže prilika za nešto više, mi ćemo probati da je iskoristimo. Pritisak i imperativ pobede nije na nama, već na Partizanu - zaključio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading