POSLE SEDAM MESECI, ABA LIGA: Šćepanović se pribojava!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

02.10.2020

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović očekuje dobru utakmicu protiv čačanskog Borca u prvom kolu regionalne ABA lige.

RepublikaFoto: KK Partizan
Nikola Janković

Sedam meseci nakon poslednjeg meča na Jadranu, crno-beli će sutra od 21 sat u Hali sportova "Ranko Žeravica" dočekati ekipu koja je u trenutku prošlosezonskog prekida bila lider ABA 2 šampionata.

- Ekipa Borca je i pre tri nedelje pokazala na našoj pripremnoj utakmici da će biti težak protivnik za sve u ABA ligi. Očekujem dobru utakmicu, očekujem da iz meča u meč podižemo nivo svoje igre i beležimo pobede. Iako igramo kao domaćini, faliće nam publika da bismo na pravi način osetili prednost domaćeg terena. Opet, to je stara tema i stvar na koju ne možemo da utičemo, već samo da se trudimo da budemo najbolji u datim okolnostima - rekao je Šćepanović za klupski sajt.


Centar crno-belih Nikola Janković pred sutrašnji duel poručio je da tim ima veliku želju da trijumfalno startuje u takmičenju.

- Borac je čvrsta i kvalitetna ekipa. Igrali smo protiv njih tokom priprema, mnogiih predstavljaju kao napadački tim, ali oni i u odbrani igraju na dosta visokom nivou. Pripremićemo se tokom današnjeg dana da budemo sutra na visini zadatka. Imamo veliku želju da pobedom otvorimo takmičenje u ABA ligi. Ako odigramo odbranu kako znamo, bičemo pravi - rekao je Janković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading