"DŽOKER" POSLE POBEDE: Trebalo je da bude drugačije

Autor:

Sport

23.09.2020

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srećan je zbog trijumfa, ali ne i zbog svega ostalog.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić protiv Lejkersa

Košarkaši Denver Nagetsa došli su do prve pobede u finalu Zapada nad Los Anđeles Lejkersima, a ponovo je odličan bio Nikola Jokić sa 22 poena, deset skokova i pet asistencija. Ipak, ovog puta u završnici nije povukao "Džoker", već njegov saigrač Džamal Marej.

Posle meča, Srbin se zahvalio Mareju na izuzetnoj partiji u kojoj je zabeležio 28 poena, 12 asistencija i osam uhvaćenih lopti.

- Džamal je na kraju utakmice pogodio neke zaista velike šuteve i zato smo pobedili. Verujem u njega. Može da pogodi teške šuteve. Verujem da je on super zvezda i veoma važan deo tima. Danas nas je nosio. Drago mi je što je on moj saigrač - rekao je Jokić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić i Marej protiv Lebrona

On smatra da je rezultat u seriji trebalo da bude znatno povoljniji po njegov tim.

- Imali smo utakmicu broj dva, mislim da smo igrali sjajno. Osećam da bi trebalo mi da vodimo sa 2-1 u ovom trenutku. Najvažnija stvar je povratak pravog mentaliteta. Takve utakmice bole, ali je osećaj još bolji kada se vratite - poručio je Jokić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading