BIVŠI NBA AS TVRDI: Jokić vodi Denver do prstena!

Autor: Marija STEFANOVIĆ

Sport

18.09.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veruje u uspeh Nagetsa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić u duelu sa "Obrvom"

NBA liga se poklonila centru Denvera Nikoli Jokiću (25) i prozvala ga srpskim veličanstvom! Naime, nakon što je predvodio Nagetse do preokreta protiv Klipersa i plasmana u finale Zapada NBA, liga je napravila pohvalan video u kojem se konstatuje da Srbin može i do šampionskog prstena.

Njihovo mišljenje deli i nekadašnji NBA as Darko Miličić, koji je za Srpski telegraf poručio da Nikola, najpre, mora da se suoči sa LA Lejkersima, predvođenim Lebronom Džejmsom. Finalna serija Zapada počinje u noći između petka i subote (03.00).

RepublikaFoto: Starsport
Darko Miličić

- Biće to zanimljiv duel. Ne mogu da kažem da će Jokić razbiti Kralja, ali će svakako biti velika borba. U ovoj seriji su šanse 50:50 i svako može da pobedi, sad više nema nepobedivih ekipa - objasnio je Miličić.

Vogel: Nikola je unikat

RepublikaFoto: Tanjug/AP/Mark J Terrill
Frenk Vogel

Iako Lejkersi imaju dosta kvalitetnih igrača, trener tog tima Frenk Vogel (47) smatra da je centar Denvera Nikola Jokić jedinstven.

- Džoker je jedan od najunikatnijih igrača na svetu. Jedan od najposebnijih centara koji su dosad igrali u NBA ligi. On vam može nauditi na sve moguće načine. Sa linije za tri poena, iz reketa, na postu... Naravno, i svojim asistencijama - objasnio je Vogel.

Ukoliko Denver izbaci "jezeraše", protiv kojih ove sezone ima negativan skor 1-3, Darko veruje da je Jokara spreman da se popne na tron najjače lige sveta.

- Denver predvođen Jokićem ima velike šanse da osvoji NBA ligu. Na osnovu partija koji su pružili do sada, mislim da je tim iz Kolorada spreman da se popne na tron. Dva puta su uspeli da se vrate kada su gubili sa 3-1, to im daje veliko samopouzdanje. S druge strane, to može da bude i otežavajuća okolnost jer su se malo i umorili - objasnio je Miličić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading