KAKAV PEH: Jeziva povreda Partizanovog nesuđenog pojačanja!

Autor:

Sport

17.09.2020

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki udarac za ABA ligaša.

RepublikaFoto: Starsport
Novica Velićković i Marko Simonović

Košarkaš Cedevita Olimpije Mangok Matijang doživeo je jezivu povredu, dvostruki prelom desne noge na treningu.

Australijski centar, koji je poreklom iz Južnog Sudana, u redove slovenačkog kluba došao iz turskog Bašakšehira i najavljivan je kao veliko pojačanje. Za njegove usluge bio je zainteresovan i Partizan, ali je Matijang odlučio da ode u Ljubljanu.

– U ime KK Cedevita Olimpija, želim da se iskreno zahvalim osoblju Kliničkog odseka za traumatologiju UKC Ljubljana, jer su odmah priskočili u pomoć Mangoku Matijangu i odazvali se našem pozivu. Želeli smo da pripremni period prođe bez povreda, ali, nažalost, sreća nije bila na našoj strani ovoga puta. Javljaćemo sve u vezi sa oporavkom Mangoka i daćemo sve prođe pod nadzorom profesionalaca. Apsolutno nećemo požurivati priču. Cedevita brani stav da je zdravlje mnogo važnije od uspeha. Želimo Mangoku da se oporavi što pre, dobiće svu pomoć koja mu je potrebna - rekao je Davor Užbinec direktor KK Cedevita Olimpija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading