(VIDEO) EMOTIVNI VUJOŠEVIĆ: Setio se Tumbasa...

Autor:

Sport

09.09.2020

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana pobedili su Kluž u prijateljskom meču sa 82:78, a meč je bio pun emocija zbog dolaska Duška Vujoševića.

RepublikaFoto: Starsport
Miša Tumbas i Duško Vujošević

Legendarni trener crno-belih je sada bio sa druge strane parketa, "proradila" je i nostalgija, naročito zbog ambijenta.

- Ima emocija, volim Halu sportova, pogotovo staru, pre nego što je renovirana, i dok je bilo publike u parteru. Sećam se mnogo čega ovde. Ima dosta emocija, što je normalno - rekao je Vujošević, uz osvrt na igru svog bivšeg kluba.

- Svidela mi se čvrstina Partizana jedno 25 minuta. Ovo su trening utakmice, nama je druga, treba da budemo spremni za Igokeu koja je odličan tim, dobar klub, kad se u jednoj utakmici toliko toga rešava, nije lako, ali da ne pričamo sada o tim opštim mestima, mislim da je utakmica koristila i jednoj i drugoj ekipi.

- Ima i tečnosti, lopta ide dosta brzo, i oni su imali povreda i bolesti... Ovo služi da se digne forma i da se vidi šta nije dobro, i na čemu treba da se više radi.

 

Posebno je svima nedostajao Miša Tumbas, koji je čak i ovakvim, prijateljskim mečevima, umeo da donese adrenalin.

- Meni mnogo fali Miša, odmah da ti kažem. Utakmica bi dobila na sadržaju i kvalitetu. Mnogo mi fali - rekao je Vujošević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading