VELIKA ŽELJA PARTIZANA BLIZU MALOG KALEMEGDANA: Zvezda DOVODI montruozno pojačanje na poziciji centra!

Autor:

Sport

06.09.2020

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lendri Noko je zbog srčanih problema napustio Crvenu zvezdu, pa su se na Malom Kalemegdanu već vratili u potragu za novim centrom.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Crvene zvezde

Kako prenosi Sport klub, prvi pik crveno-belih je Devin Vilijams.

Bivši košarkaš Budućnosti ima 26 godina i visok je 206 centimetara. Posle tri godine provedene na univerzitetu Zapadna Virdžinija, Vilijams nije bio izabran na NBA draftu, pa je karijeru gradio u inostranstvu.

Nastupao je za australijski Meburn Junajted, potom je imao epizodu u ravojnoj “Dži ligi”, a 2018. godine igrao je u portorikanskom Vakeros de Bajamon.

U Evropi je od 2018. godine – nastupao je za Bujukčekmedže, a član podgoričke Budućnosti bio je 2019. godine, kada je i osvojio titulu prvaka Crne Gore. Sezonu 2019/2020. proveo kao član turskog Tofaša, sa kojim je igrao i protiv Partizana u Evrokupu.

Crno-beli su tokom leta bili veoma zainteresovani da ga dovedu u svoje redove, ali na kraju nisu uspeli da posao privedu kraju.

Videćemo da li će Crvena zvezda biti srećnije ruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading