Šćepanović pobrojao probleme sa kojima suočava: Zašto nije debitovao Erik Mika?

Autor:

Sport

06.09.2020

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana, Vlado Šćepanović, izjavio je nakon pobede nad užičkom Slobodom da je zadovoljan pokazanim u drugom pripremnom meču.

RepublikaFoto: Starsport
Vlado Šćepanović

- Ja u ovom periodu uopšte ne gledam napad, odbrana mi je mnogo bitnija. Svi oni imaju svoj određen individualni kvalitet, tu neće biti problema, ali odbrana je u fokusu i mogu da kažem da sam za nijansu zadovoljniji nego na prošloj utakmici- rekao je Šćepanović za klupsku televiziju.

Novi centar Erik Mika još uvek nije debitovao, a Šćepanović je pojasnio u čemu je problem.

- Raduje me povratak nekih igrača, čekamo još Miku da se vrati iz povrede, ili preciznije bolesti. Radi se o lakšem stomačnom virusu, napravio je sve potrebne pretrage i analize, u pitanju je nešto slično što se dogodilo i Kodi Miler-Mekintajeru i očekujem da će u narednih nekoliko dana biti spreman da se priključi ekipi. Pejdž i Dangubić imaju lakše povrede, želeli smo da ih poštedimo napora, jer ovakve utakmice nose veliki rizik- rekao je trener crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport

Partizanu  slede dve najozbiljnije provere do sada, protiv rumunskog Kluža.

- Momci praktično šest meseci nisu igrali utakmice, bio sam igrač znam kako je teško vratiti se i mislim da idemo putanjom kojom treba da idemo. Utakmice sa Klužom će biti najteže od početka priprema jer oni su mnogo ranije krenuli, ispred nas su po broju treninga i po fizičkoj spremnosti, ali biće to odlična provera jer će moji igrači konačno da izađu pred ekipu koja može fizički da im odgovori. Posle toga ćemo imati čistiju sliku da vidimo gde smo- zaključio je trener Partizana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading