Fantazi iz bloka za porodicu Đorđević iz Prokuplja

Autor:

Sport

01.09.2020

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U režiji humanitarne organizacije Srbi za Srbe.

RepublikaFoto: Srbi za Srbe
Đorđevići iz Prokuplja

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe je preko svog projekta Trojka iz bloka organizovala prvu humanitarnu fantazi ligu ikada pod nazivom Fantazi iz bloka!

Takmičenje počinje 12. septembra, krajnji rok za prijavu je 1. oktobar a sva sredstva biće namenjena za izgradnju kuće porodici Đorđević iz Prokuplja. Kotizacija za učešće iznosi 2.000 dinara iz Srbije.

RepublikaFoto: Srbi za Srbe
Porodica Đorđević iz Prokuplja

Kako je organizacija Srbi za Srbe globalno poznata, postoji i mogućnost igranja iz inostranstva. Učesnici iz Bosne i Hercegovine će za kotizaciju od 30 km moći da učestvuju, a iz ostatka sveta uplatom od 20 evra na devizni račun organizacije.

Šta nakon uplate? Svi koji pomenutu svotu uplate na račun organizacije Srbi za Srbe ili Trojka iz bloka uz napomenu "FIB 321" dokaz o uplati treba da pošalju na mejl adresu trojkaizbloka@gmail.com ili viberom na broj telefona +381600501525 nakon čega će dobiti kod za igru koji će iskoristiti na zvaničnom sajtu Premijer liga fantazija i ući u privatnu Srbi za Srbe ligu.

RepublikaFoto: Srbi za Srbe
Fantazy iz bloka

Svi koji budu učestvovali u fantazi ligi pomoći će Đorđevićima iz sela Balčak kraj Prokuplja. Pusto mesto i trošna kuća, te krajnje nehumani uslovi u kojim odrastaju Emilija (12), Jovan (15), Milica (17) i Danilo (19) sa roditeljima. Život sa jednim limenim koritom koje menja kupatilo, bez stvari koje se podrazumevaju za prosečan život mladih ljudi u našoj zemlji i uslova koji skreću pažnju na to kako nešto mora da se uradi.

Detaljnu priču o Đorđevićima možete pročitati upravo na sajtu humanitarne organizacije Srbi za Srbe.
 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading