Jokić: Volimo da igramo na ivici ambisa!

Autor:

Sport

31.08.2020

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić je posle pobede Denvera u šestoj utakmici u seriji protiv Jute Džez da je njegova ekipa opuštenija kada igra utakmicu pred eliminacijom. Na sličan način će kaže zato igrati i sedmi meč u seriji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Nagetse je u sedmom meču predvodio Džamal Marej koji je ubacio 50 poena, a to mu je drugi put u ovoj seriji da ima takav učinak. Uz to je u petoj utakmici isti igrač imao 42 poena. 

- On igra sjajano, njegova energija, vođstvo, igra na nivou superzvede. Voleo bih da mu Bog košarke da još malo takvih stvari tokom plej ofa- rekao je Nikola Jokić.

Nagetsi su prošle sezone igrali dve serije na sedam utakmica, protiv San Antonija i Portlanda, a sada imaju još jednu takvu. Jokić smatra da se ekipa navikla na takve situacije.

- Možda smo zato opušteniji jer znamo da ćemo ići kući ako izgubimo. Zato nam je energija na visokom nivou i moramo samo da se trudimo. Ne smemo da odustajemo od skokova, moramo da pomažemo jedni drugima. 

 

Srpski centar poručuje da se Denver neće promeniti u narednoj utakmici i da će imati isti pristup jer su i peta i šesta utakmica, gde su Nagetsi bili pred ispadanjem za njih bile iste. 

- Prethodne dve utakmice su za nas kao da su utakmice sedam. Celo plej-of iskustvo je takvo da je sve važno, svaki posed, svaki skok, svaki blok. Sedma utakmica će biti ista za nas. Izaći ćemo i neće nedostajati truda sa naše strane. Nećemo odustati, igraćemo jedni za druge šta god da se desi- zaključio je Jokić. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading