(FOTO) BALKAN "STAJL": Brutalna fotka NBA zvezda zapalila društvene mreže

Autor:

Sport

28.08.2020

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživancija u Orlandu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jusuf Nurkić i Nikola Jokić u duelu

NBA plej-of je nedavno počeo, a već pre kraja prve rudne došlo je do novog zastoja u sezoni. Zbog rasizma timovi su odbili da u prethodna dva dana izađu na teren, ali košarkaši iz bivše Jugoslavije su pokazali da znaju da "ubiju vreme" i da se sjajno zabavljaju u "mehuru".

Jedan od najboljih igrača Majami Hita, Goran Dragić, je na društvene mreže izbacio fotografiju na kojoj sa još pet ex-Yu košarkaša odmara i uživa.

Sa jedne strane stola su sedeli Boban Marjanović, Luka Dončić i Nikola Jokić, dok su sa druge, osim Dragića, bili Nikola Vučević i Vlatko Čančar, a sjajni plejmejker je u opisu objave jednostavno napisao "Balkan".

Što se tiče momaka sa slike, Drgaić je sa Majamijem "počistio" Indijanu u prvom kolu plej-ofa, dok su svi ostali na ivici ispadanja. Denver Nikole Jokića i Vlatka Čančara gubi sa 3:2 od Jute, Dalas Bobana Marjanovića i Luke Dončića istim rezultatom gubi od Klipersa, dok je u još goroj situaciji (1:3) Orlando Nikole Vučevića u seriji protiv Milvokija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading