REPUBLIKA SAZNAJE: Evo da li Miler-Mekintajer ima KORONU

Autor:

Sport

27.08.2020

15:42 >> 16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nemda dileme.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kodi Miler-Mekintajer u dresu Cedevita Olimpije, protiv Budućnosti

Korona se, ipak, nije opet uvukla među redove košarkaša Partizana! Novajlija crno-belih Kodi Miler-Makintajer (26) napustio je pripreme u Vrnjačkoj Banji zbog visoke temperature, pa se odmah posumnjalo da je zakačio virus KOVID-19, ali test urađen u Beogradu ubrzo je pokazao da je negativan, saznaje Republika.

Naime, iako se novajlija među crno-belima požalio da ima stomačnih problema, odnosno dijareju, zbog povišene temperature je odmah izolovan od ostatka ekipe i poslat u Beograd. Na ovaj potez čelnici kluba su se odlučili poučeni lošim iskustvom sa centrom Nikolom Jankovićem, koji je imao koronu sredinom juna. Ubrzo je celoj ekipi laknulo kada je stigao rezultat testa, ali je odlučeno da se Kodi ne vraća u Vrnjačku Banju, s obzirom na to da se pripreme završavaju za vikend i da će ceo tim već u subotu uveče biti u srpskoj prestonici.

U Beogradu će buduće saigrače sačekati i Erik Mika. Pridošlica iz Sakramenta će u međuvremenu biti podvrgnut lekarskim pregledima, a od ponedeljka bi trebalo da se priključi ekipi.

Kao što smo i najavili, Partizan je sada ozvaničio da Amerikanac nije zareažen koronavirusom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Plejmejker Partizana NIS, Kodi Miler-Mekintajer biće nekoliko dana van terena zbog stomačnih tegoba. @codityree se pre dva dana u Vrnjačkoj Banji požalio na povišenu temperaturu i stomačne tegobe, nakon čega je medicinski tim crno-belih reagovao preventivno zbog globalne situacije sa pandemijom virusa Kovid 19 i odlučio da igrača izoluje od ostatka tima, a potom ga pošalje u Beograd na ispitivanje. "Kodi je imao povišenu temperaturu i osetio je stomačne tegobe. Kao odgovorni ljudi, zbog epidemiološke situacije u kojoj se nalazimo, preventivno smo igrača izolovali i poslali na testiranje. Rezultati su stigli i nalaz je onakav kakav smo se i nadali - negativan. U redovnim okolnostima, ovakve stvari bismo tretirali kao tekući problem i verujem da niko ne bi tome pridavao pažnju. Sa druge strane, u javnost su nekim alternativnim kanalima izašle informacije koje nisu tačne i koje niko nije proverio. Na taj način je unet nemir među goste hotela i same članove našeg tima. Smatram da je u okolnostima globalne pandemije izuzetno neodgovorno plasirati informacije ovog tipa bez prethodne provere", poručio je doktor Momčilo Jakovljević koji se nalazi na čelu medicinskog tima KK Partizan NIS. Kodi Miler-Mekintajer, ostaće u Beogradu do povratka ostatka ekipe ovog vikenda, kada će im se ponovo priključiti. #KKPartizan NIS, ovim putem moli predstavnike medija da sve informacije o zdravlju igrača crno-belih u situaciji globalne pandemije, provere tako što će pozvati službu za odnose s javnošću, koja će im u saradnjin sa medicinskim timom dati odgovore na postavljena pitanja. Zdravstvena situacija u čitavom svetu je već dovoljno komplikovana i objavljivanje neproverenih i nepotpunih informacija može samo doprineti širenju panike. U slučaju da neko od igrača ili članova stručnog štaba KK Partizan NIS bude zaražen virusom Kovid 19, klub će to potvrditi, kao što je učinio i u slučaju kada je zaražen bio centar Nikola Janković. #ABALiga #7DaysEuroCup

A post shared by KK Partizan NIS Beograd (@partizanbc) on Aug 27, 2020 at 9:37am PDT

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading