MEGAPREOKRET: Birčević se VRATIO u voljeni klub!

Autor:

Sport

26.08.2020

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvanična odluka.

RepublikaFoto: Starsport
Stefan Birčević u dresu Partizana

Doskorašnji košarkaš Partizana Stefan Birčević vratio se u rodni Lazarevac, gde je preuzeo funkciju sportskog direktora KK Borac, jednoglasnom odlukom Skupštine kluba.

Formiran je novi Upravni odbor kluba koji čine: Dušan Stevanović, Vladimir Dragutinović, Ivan Milovanović, Aleksandar Juričić, Boris Lazić i Zoran Đorđević, uz napomenu da će se kasnije dopuniti, ukoliko bude bilo potrebe. 

Kako se navodi u saopštenju kluba, sednici Skupštine je prisustvovao 31 delegat, mnogi su pohvalili dosadašnji rad kluba, kao i ideje kako klub treba da bude organizovan u budućnosti. 

Novo rukovodstvo tima na čelu sa predsednikom Ilićem i sportskim direktorom Birčevićem, kao i novim članovima Upravnog odbora, Lazićem i Stevanovićem, prisustvovalo je treningu prvog tima, koji je već počeo pripreme za sezonu u Prvoj muškoj regionalnoj ligi, grupa Centar. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading