JOKIĆ PODGREJAO ATMOSFERU PRED PLEJ-OF!

Autor:

Sport

13.08.2020

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić, centar Denver Nagetsa, prokomentarisao je poraz od Los Anđeles Klipersa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Nagetsi su poraženi od Klipersas rezultatom 124:11, a Jokić je doprineo sa 17 poena, sedam skokova i 13 asistencija.

Trener ekipe Majkl Meloun je bio ljut na svoje izabranike zbog lošeg odbrane, pogotovo u drugom poluvremenu u kojem su primili 74 poena.

- Možda smo pokazali obe strane našeg tima. Pokazali smo da možemo da igramo odbranu i da ne možemo. Ja sam zabrinut, ali nisam previše zabrinut. Mislim da je odbrana jedan od najbitnijih košarkaških segmenata, a ako u ovoj ligi ne znate da igrate odbranu onda će svako veče da vam bude dosta dugačko- izjavio je Jokić.

Džeremi Grent je neko ko može da brani više pozicija, što je pokazao i u duelu sa Klipersima čuvajući Kavaja Lenarda i Pola Džordža.

- Sve što on radi na terenu za nas pokazuje da je on nesebičan na obe strane terena, žrtvuje sebe i stvarno je prijatno igrati sa takvim igračima- objasnio je Jokić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

U prvom kolu plej-ofa Zapada Nagetsi će igrati protiv Juta Džeza.

- Da budem iskren mislim da je to baš dobar duel. Uvek je neizvesno u našim duelima i mislim da nikada nisam imao laku utakmicu protiv njih, tako da će ta serija biti veoma interesantna- kaže momak iz Sombora.

Pričao je Jokić i o "hemiji" sa Majklom Porterom Džuniorom, sa kojim je sve uigraniji.

 

- Radimo na tome. Nemamo baš toliko vremena, ali na utakmicama pokušavamo da sarađujemo što više. To je nešto što možemo da razvijemo i mislim da se kreće u pravom smeru.

Do početka plej-ofa ostala je jedna utakmica (protiv Toronta), a Denver je u "mehuru" ostvario više poraza (četiri) nego pobeda (tri) i neretko izgledao nedovoljno spremno.

- Mislim da svi timovi imaju probleme. Videćemo koliko dobro ćemo ih sakriti. Mislim da će biti interesantno jer mi volimo da se takmičimo. Mislim da će cela serija biti interesantna i da ćemo svi uživati u tome, uključujući i vas (novinare)- zaključio je Jokić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading