JEDVA JE ČEKAO DA SE OGLASI: Bokan kuka na sav glas zbog Zvezde i Partizana

Autor:

Sport

12.08.2020

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslao apel ostalim klubovima iz regiona.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Bokan

Predsednik Košarkaškog kluba Budućnost Dragan Bokan tvrdi da njegov klub, a i ostali članovi ABA lige postaju taoci sukoba između Crvene zvezde i Partizana.

- Postajemo taoci sukoba između Crvene zvezde i Partizana. Apelujem na sve klubove da prvo reorganizujemo ABA ligu, da obezbedimo generalnog sponzora. ABA liga je proizvod koji spaja ljude, države, ljubitelje košarke - istakao je prvi čovek Podgoričana.

Potom je pričao i o razvoju košarke na ovim prostorima, ali prvenstveno u Crnoj Gori.

- Uprava Košarkaškog klub Budućnost uradila je mnogo za razvoj košarke u Crnoj Gori u poslednjih deset godina. Ponosimo se činjenicom da će u ABA 2 ligi ove godine nastupati čak četiri crnogorska tima.

 

Za kraj, predsednik Budućnosti je pričao o budžetu i ciljevima za narednu sezonu.

- Za ovu sezonu morali smo da smanjimo budžet, međutim siguran sam da ćemo imati dobru ekipu, spremnu da pobedi i evroligaške timove. Spremni smo za Evrokup, cilj nam je da u tom takmičenju prođemo dve faze - zaključio je Bokan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading