AMERIKANAC SE PRAVDA: Miler Mekintajer se oglasio povodom pisanja ZVEZDINIH navijačkih pesama na Tviteru

Autor:

Sport

30.07.2020

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Interesantno.

RepublikaFoto: Starsport
Kodi Miler Mekintajer u duelu sa Kevinom Panterom

Novi košarkaš Partizana Kodi Miler Mekintajer zapalio je društvene mreže objavom na Tviteru u kojoj je napisao tekst Zvezdine navijačke pesme, a sada se oglasio tim povodom.

Amerikanac je demantovao da je pomenuta objava na Tviteru njegovih ruku delo.

- To nije moje delo, ali stvarno ne bih tome pridavao veliku pažnju. Imate na mom tviteru koja su poslednja dva tvita i na šta se odnose. Nekome je možda bilo dosadno pa je hteo da napravi gužvu, ali ja kao profesionalni sportista koji zna gde je došao i koji gaji veliko poštovanje prema svom novom klubu, to sigurno ne bih uradio. Nemojte se mnogo obazirati na sve što vam iskoči na internetu i sami znate kakvih sve sadržaja ima - rekao je Miler Mekintajer za Mondo.

 

Ipak, na fotografiji koja kruži internetom se jasno vidi da je plejmejker crno-belih napisao "Napred Zvezda", ali prema njegovim tvrdnjama izgleda da se radi o odlično urađenom fotošopu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading