Evo ko je ODLUČIO da Volden pređe u Zvezdu!

Autor: Sportski klub/Republika

Sport

24.07.2020

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Zoroski, prvi čovek košarkaške agencije "Tripl dabl sport menadžment", prokomentarisao je odlazak Korija Voldena iz Partizana u Crvenu zvezdu.

RepublikaFoto: Photo: Trento
Kori Volden

Zoroski, nekadašnji košarkaš FMP i drugih ekipa, ističe da nije on odlučivao o transferu jer, kako kaže, ima nekoliko partnera sa kojima sarađuje i ovoga puta je odluka bila na čoveku iz Sjedinjenih Američkih Država.

 - Rekao sam da imam jednog partnera u Sjedinjenim Američkim Državama i on je odlučivao u ovom slučaju. Njemu je u interesu bilo da Kori igra Evroligu i zaista na tu temu nemam šta da dodam. To je bila odluka američkog agenta. On zna šta je najbolje za njega i tu nema mnogo priče - rekao je Zoroski za "Sportklub".

Crno-beli su kao zamenu doveli Kodija Miler-Mekintajera koji je takođe klijent "Tripl dabl sport menadžmenta".

 - Biće sjajno pojačanje za crno-bele. Izuzetno je zadovoljan što je potpisao, želeo je da dođe. Nekoliko puta tokom prošle sezone bio je ovde u Beogradu kod mene i uzbuđen je što će da zaigra za Partizan. Bilo je priče i interesovanja i prošle godine, ali se transfer realizovan ovog leta u obostranom interesu. Kodi je vrlo pametan momak, sve prati, poznaje ligu i neće biti nikakvog problema da se uklopi u ekipu i ambijent - dodaje Zoroski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading