CENTAR SE OPROSTIO OD ZVEZDE: Žao mi je...

Autor:

Sport

24.07.2020

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Ristić karijeru nastavlja u ekipi Breše.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Dušan Ristić dolazi u Brešu kao igrač Crvene zvezde i biće pozajmljen italijanskoj ekipi tokom narednih godinu dana. Prethodne sezone, Ristić je briljirao u VTB ligi u dresu kazahstanske Astane i bio je jedan od boljih centara u toj ligi.

- On dolazi iz veoma dobrog šampionata kao što je VTB liga i što je još važnije iz dobre škole košarke kao što je Crvena zvezda, a ima i zavidno iskustvo u ekipi FMP-a. Pratili smo ga godinama - izjavio je trener Breše i nekada velika zvezda italijanske košarke, Vinćenco Espozito.

RepublikaFoto: Starsport

Breša je u toku dana predstavila i Ti Džeja Klajna. Oni će naredne sezone igrati u Evrokupu, gde su smešteni u grupu B zajedno sa Unikahom, ekipom Budućnosti, Makabi Rišonom, Ulmom i ekipom Bulonja.

Ubrzo se oglasio i Ristić objavom na Tviteru.

- Žao mi je što nije došlo do mog povratka u Zvezdu, ali se nadam da će se ta prilika ponovo pojaviti. Želeo bih da zahvalim svim navijačima koji su me pratili prethodne godine i dali podršku i motivaciju. Hvala Zvezdi na lepim uspomenama, do sledećeg viđenja - napisao je mladi centar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading